Geld verdienen

Geld verdienen?

Je kunt heel eenvoudig geld verdienen via huiszoeken.com. Het enige wat jij ervoor moet doen, is een "partner-link" plaatsen op je eigen website. Deze partnerlink vind je terug wanneer je bent ingelogd op huiszoeken.com en naar partnerlink gaat. Kopieer de gehele link en plaats deze op je website, Instagram- of Facebookpagina. Nu ben je klaar om geld te verdienen via huiszoeken.com.

screenshot partner pagina - verdien geld met huiszoeken

Hoe werkt het?

Elke keer als een bezoeker klikt op de link en op de website komt van huiszoeken.com, dan leggen wij vast dat deze bezoeker via jou onze site bezoekt. Is deze bezoeker bijvoorbeeld een makelaar, notaris, verhuizer of gewoon een bezoeker, dan verdien jij 25% van de inkomsten die deze bezoeker genereert op huiszoeken.com gedurende je hele leven.

De verdiensten

Bijvoorbeeld: sluit een makelaar die ons via jou bezoekt een abonnement af van 49 euro per maand voor het plaatsen van huizen op huiszoeken.com, dan verdien jij elke maand 25% van 49 euro is 12,25 euro per maand. En dat is 147 euro per jaar!

Belangrijk is wel dat je de link die onder partnerlink in het dashboard staat exact overneemt. Zo weet je zeker dat alle bezoeken goed gevolgd worden vanaf jouw website.

De voorwaarden

We hebben wel wat eisen. Zo moeten jouw website, Instagram- of Facebookpagina wel iets te maken hebben met huizen en vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld kluswebsites, interieurwebsites, blogs over hypotheken etc. We behouden altijd het recht om een website te weigeren omdat deze niet overeenkomt met het beleid om partner te zijn van huiszoeken.com.

Wanneer krijg ik uitbetaald?

We betalen alle bedragen in totaal onder 50 euro elke eerste van de volgende maand uit.

De statistieken

Op de pagina waar de partnerlink staat, kun je ook bekijken hoe vaak er op je link is geklikt, door wie en eventueel wat je al verdiend hebt.

gelijk beginnen

Keywords

  • web scraping
  • web scraping sites
  • web site scraping

Blog artikelen

goedkoper huis huren of kopen
Wat is goedkoper een huis huren of kopen
in Huis kopen

Wat is goedkoper: een huis huren of kopen? Voorwaarden van dit voorbeeld Allere..

24-03-2023 0 reacties

verduurzamen woning
Verduurzamen woning | huis verduurzamen | huiszoeken.com
in Verduurzamen

Verduurzamen woning, wat betekent dat voor jou? Verduurzamen woning is een veel besproken onderwerp. Op zich niet vreemd, aangezien in het Klimaatakkoord is afgesproken dat in 2050 zo'..

23-01-2022 0 reacties

2023 © HostingBe.com CMS versie 2.2.3 hostingbe.com owner of HuisZoeken

Powered by Bootstrap 5